Over ons

In de afgelopen jaren zijn de activiteiten van de Gecap organisatie verdeeld over meerdere disciplines:

Nieuwbouw
Onze activiteiten bestaan voor een groot gedeelte uit het ontwerpen, leveren en installeren van installaties op maat. In samenwerking met de opdrachtgever verzorgen wij een klant specifieke oplossing. Geheel op maat voor de toepassing of wensen van de opdrachtgever. Of het nu om een totaal nieuwe of een renovatie van een bestaande installatie gaat, de engineering afdeling kan door de jaren lange ervaring snel een ontwerp maken die voldoet aan uw specifieke wensen. In de werkplaats zijn we in staat alle soorten panelen en lessenaars te fabriceren. Snelle levertijd en kwaliteit zijn hierbij gegarandeerd.

Renovatie
Ook voor een renovatie van een bestaande installatie bent u bij Gecap aan het goede adres. Naast complete renovaties van elektrische installaties kunnen aanpassingen en/of uitbreiden van bestaande installaties op korte termijn worden gerealiseerd.

Onderhoud
Gecap beschikt over gespecialiseerde medewerkers die op de hoogte zijn van de huidige regelgeving. Door regelmatig onderhoud en inspectie bent u verzekerd van een optimaal werkende installatie. Het maken van een meggertest, verklaring van aarde en inspectie van apparatuur binnen en buiten de ladingzone is bij ons in goede handen.

Storingen
Met een ligging aan de Hollandse IJssel biedt Gecap vanuit haar vestiging in Capelle aan de IJssel alle faciliteiten om reparaties aan scheepsinstallaties voor de wal of op locatie uit te voeren. Ongeacht wanneer of waar, Gecap is wereldwijd actief in de maritieme sector of industrie. Gecap beschikt over een ruim assortiment en grote voorraad reserve materialen waarmee een probleem aan een elektrische installatie snel en adequaat kan worden opgelost.

24 uur service
365 dagen per jaar is de servicedienst van Gecap actief.

style-element

Spring naar toolbar